Kiitos hyvästä hoidosta -kampanja käynnistyy ja sinut on haastettu mukaan!

Kiitos hyvästä hoidosta-kampanjan tarkoituksena on kiittää sinua hoitanutta tahoa/lääkäriä/hoitohenkilökuntaa saamastasi hyvästä hoidosta postikortilla. Endometrioosiyhdistys lähettää puolestasi kauniin ”Kiitos Hyvästä Hoidosta”-kortin sinua hoitaneelle taholle, täysin veloituksetta!

Toimi siis näin:

1. Lähetä sähköpostia: sihteeri(a)endometrioosi.fi
  2. Sähköpostissa tulee mainita: Sinua hoitaneen lääkärin/tahon/osaston nimi, ja hoitopaikka (esim. sairaala/terveysasema), sekä hoitopaikan osoite. Jos et tiedä osoitetta, kerro se viestissäsi. Tässä esimerkki: ”gynekologi Maija Meikäläinen, naistentautien poliklinikka, TAYS. Osoite: Meikäläisentie 1, 11001 Meikälandia”.

Lähde siis mukaan kiittämään ja tuomaan hyvää mieltä sinua auttaneelle taholle, jokainen kiitos merkitsee paljon! Kaikki kortit lähetetään Endometrioosiyhdistyksen alaisena, mutta potilaiden nimiä ei liitetä kortteihin mukaan. Palvelu on jäsenille maksuton.

Laitetaan sankoin joukoin kiitos laulamaan ja hyvä mieli kiertämään!

kuva: Elsa Tabell