Endometrioosiyhdistyksen jäsenedut

Tervetuloa Endometrioosiyhdistyksen jäseneksi! Liittyessäsi yhdistykseen, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme uudelle jäsenelle sähköpostitse laskun jäsenmaksusta. Kun jäsenmaksu on saapunut tilillemme, postitamme varsinaisille jäsenillemme Tervetuloa!-paketin ja jäsenkortin, jonka myös kannattajajäsenet saavat.

Jäsenkortin takaa löytyy Vessapassi, jonka tarkoituksena on helpottaa endometrioosia, suolistosairauksia ja suolistosyöpää sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Lue lisää Vessapassista Crohn&Colitis ry:n sivuilta.

Varsinaisena jäsenenä saat

• Infopaketin endometrioosista (jäseneksi liittymisen jälkeen n. kuukauden kuluessa)
  • Endorfiini -jäsenlehden neljä kertaa vuodessa
  • Osallistua paikallisten vertaistukiryhmien toimintaan
  • Osallistua jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin kuten aluetapahtumiin ja koulutuksiin
  • Oikeuden lainata yhdistyksen kirjastosta materiaalia

Kannattajajäsen tukee yhdistystoimintaa

Endometrioosiyhdistyksen jäseneksi liittyminen voi olla myös kannanotto potilasyhdistystoiminnan puolesta. Kannattajajäseneksi ovat tervetulleita yksityishenkilöt, joiden läheinen sairastaa, jotka työskentelevät endometrioosi-potilaiden kanssa tai kokevat asian muuten läheiseksi. Tukemalla kannattajajäsenenä Endometrioosiyhdistyksen arvokasta toimintaa voit konkreettisesti auttaa endometrioosia sairastavia.

Kannattajäsen saa Endorfiini-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Muut kuin yksityiset yhdistyksen toimintaa tukea haluavat tahot, voivat ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)endometrioosi.fi tai 050 372 5903.

Jäsenyyden irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään jasenasiat (at)endometrioosi.fi. Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, sekä syy jäsenyytesi irtisanomiseen.

Kaikki jäsenposti lähetetään kirjekuoressa.
Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.