Endometrioosiyhdistyksen ajankohtaisia tapahtumia

Tervetuloa kouluagenttien koulutukseen 7.-8.10.2017 Tampereella!
 

Nuori nainen ja endometrioosi-projekti kouluttaa vapaaehtoisia pitämään oppilaitoksissa Menkat ei saa estää elämästä- oppituntia.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Endometrioosiyhdistyksen jäsenille iästä riippumatta. Olennaista on motivaatio tehdä vapaaehtoistyötä kouluissa ja halu jakaa myös omaa endometrioositarinaa nuorille. Koulutuksesta saat selkeät ohjeet ja materiaalit oppilaitoskäyntiä varten. Lisäksi saat varmuutta esiintymiseen ja nuorten kohtaamiseen.

Koulutus järjestetään hotelli Laplandissa (Yliopistonkatu 44, Tampere), joka on kävelymatkan päästä rautatieasemalta. Koulutus on toimintaan sitoutuneille Endometrioosiyhdistyksen jäsenille ilmainen ja sisältää molempiin koulutuspäiviin osallistuville majoituksen hotellissa lauantai-sunnuntai väliselle yölle. Korvaamme koulutukseen tulijoille matkakulut yhdistyksen matkakustannusohjeen mukaisesti, edullisimman julkisen kulkuneuvon taksojen mukaan. (Matkojen korvaamisesta ilmoitettiin virheellisesti Endorfiini 3/17-lehdessä)

Ilmoittaudu koulutukseen tämän lomakkeen kautta viimeistään perjantaina 29.9. klo 13.00. Ilmoittautuminen on sitova ja ilman asiallista syytä peruuttamatta jääneestä koulutuspaikasta veloitamme kokouspaketin hinnan viikonlopulta, 94€.

Koulutuksen ohjelma ilmoitetaan täällä pian!


HUOM! Koulutukseen osallistujille on lähetetään sähköpostia aiheesta, Gmailiin menneet viestit saattavat löytyä roskapostista! Pahoittelut vaivannäöstä!

Lisätietoja koulutuksesta: Projektikoordinaattori Maija Borén, maija.boren@endometrioosi.fi tai 050 503 0900.